Monday, January 9, 2012

15 second Zombie | Character designs 2Here some more iterations of the girl the guy’s have chosen, they really liked the middle girl below whit the flower in her hair so that’s gonna be the antagonist.
And somewhere this week I have to finish the protagonist.

(I hope that it isn't to dark now :P)

6 comments:

 1. ze zijn oppervlakkig. het zijn 6 dezelfde meisjes met ander haar zelfde ogen opengetrokke monk gebroken beentje of armpje. de enige keuze die er is is een kapsel.

  de poses zeggen ook niks het lijkt erop alsof je gewoon alles scheef zet en dan maar hoopt dat het ergens op lijkt. niet kijkende naar het skelet van de mens.

  mist erg veel basis kennis.

  ReplyDelete
 2. dat kan, ik heb de uitgangspunten genomen van de jongens en ben daarmee verder gegaan.

  zelf ben ik het er niet helemaal mee eens dat ze allemaal oppervlakkig zijn een allemaal het zelfde lijken, ik zelf zie wel verschil in de characters dan alleen in kapsel. maar misschien zit ik er te veel bovenop en zie ik het geheel niet meer.

  dat de anatomie niet klopt dat kan heel goed zijn, wat dat betreft heb ik het grotendeels op mijn gevoel gedaan en daardoor heb ik misschien wat logische dingen genegeerd ^^'

  maar iig bedankt voor je feedback

  ReplyDelete
 3. maar luc, het zijn juist variaties op 1 van de vorige zombies. Misschien dat je de tekst niet had gelezen. Denk dat de design ook afhangt van wat ze ingame moeten kunnen doen.
  Wat moeten ze doen ingame?(als je dat mag zeggen =P )

  Ik vind ze wel tof, had liever wel een paar van de andere thumbs uitgewerkt gezien. Daar zie ik nog een paar die echt over de top gaan. Mja das missch niet wat ze willen op je werk :P


  Je cartoony style is wel erg vet. Lijkt veel op die van Mr Silver. (missch oppassen dat t niet te veel zo word). Als je een iphone/ipad hebt raad ik echt zijn App aan. MEGA veel referentie voor poses enz echt super, met een paar filmpje erbij waar hij laat zien hoe hij een pose van een photo naar een iets meer abstracte vorm vertaalt.

  ReplyDelete
 4. één van deze word ingezet voor een 15 sec trailer/teaser, er komt nog een storyboard en ik zal een paar situatie schetsen maken om een indruk te geven wat de relatie is tussen de antagonist en de protagonist. dus eigenlijk meer animatie werk :)

  maar het project ligt nog in de luiers dus er kan nog alles gebeuren en veranderen.

  Ja er is volgens mee ook eentje waarvan de darmen op de grond liggen, maar de character moest wel flexibel zijn en niet te veel omhangende dingen hebben. dat zou anders weer meer tijd leveren aan het animeren ervan.

  Thnx ^^ Het is zeker een eer om vergeleken te worden met Silver :D
  maar het is niet bewust mijn bedoeling geweest om zijn style over te nemen, dus ik moet daar bij de volgende projecten idd goed op letten.

  Ja ik zag zijn app op zijn blog, echt heel vet! Alleen heb ik geen iphone/ipad :c
  maar er zou toch ook zoiets gratis online te krijgen moeten zijn als pdf'je?

  maar bedankt voor je feedback ^^

  ReplyDelete
 5. nee denk t niet.. zijn 8 euro per stuk (2apps).. iets van 2000+ fotos :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. oh blogger heeft weer iets nieuws

   8 euro is eigenlijk ook geen geld, maar je hebt ook zoiets als posemaniacs. is ook wel handig alleen jammer dat het niet echte foto's zijn.

   http://www.posemaniacs.com/

   Delete