Tuesday, August 3, 2010

Character Tag Team

gooood day! Vanaf nu starten we een contest voor onbepaalde tijd, de Character Tag Team. wat is precies de bedoeling? nou, het is vrij simpel: ik post hier een character. Iemand zet in de comments ervoor 'CLAIM', en mag vervolgens een tekening maken gebaseerd op die van de vorige poster. Het gaat niet om exact namaken, maar je eigen stijl eraan toevoegen. vervolgens post je daarbij een splinternieuw character, die de volgende artist dan weer mag verklo...ehm, bewerken. Everything Clear? hier is de kickoff:)

5 comments:

 1. Ima CLAIM this one!
  Ill post my destructions sooon

  ReplyDelete
 2. Altijd awesome ideeën jij, Peter :) sounds like fun! En hey, die char van je ken ik! Daar staat officiële copyright op toch?

  ReplyDelete
 3. haha, nou officieel is een groot woord want daar betaal je je scheel aan. het valt onder beeldmerkenrecht enzo omdat ik geregistreerd sta bij de KvK. Maar inmiddels is t character al weer een paar keer aangepast, en Lloyd gaat r vast zn awesome artskills op loslaten. benieuwd wat voor character hij daarna gaat posten. vast iets waarbij mensen het slachtoffer zijn, als ik zo zn artwork met de dragonkin bekijk op t blog:P

  ReplyDelete
 4. hij maakt vast iets in een action pose :|

  ReplyDelete
 5. isnt that the point? :P
  To take his character.. and DO SOMETHING with it Oo.

  ReplyDelete