Tuesday, August 31, 2010

ZERG RUSH!!!

okay, geinspireerd door Joris heb ik ook maar een Zergje gemaakt. persoonlijk mistte ik in het scala aliens nog een beetje een snelle middenmoter, dus hier is mijn beestje, een Creepwalker. crits altijd welkom, en nu verwacht ik wel dat jullie ook even Zergjes gaan ontwerpen;)

5 comments:

 1. het ziet eruit of deze dude een beetje moeilijk zal lopen.. vooral voor zijn schaal.

  verder is die wel creepy en spikey genoeg.
  Missch een wat groter hoofd?

  ReplyDelete
 2. WTF robin?

  Design vind ik vet. De painting hangt wel een beetje naar links, dit doordat je waarschijnlijk zijn focuspoint links hebt gezet, en zijn voorvoeten ook wat ver naar achter staan (waardoor het lijkt alsof hij een beetje voorover gaat vallen).

  Mabey some mirroring would let U see ?

  ReplyDelete
 3. geeft niet robin, ik ken Starcraft ook niet...

  Wij zijn cultuur barbaren

  ReplyDelete
 4. Color use is echt goed gekozen, kleuren komen niet vaag of saai over. Leuke (snelle?) kleurstijl, en zijn design; hij ziet er eng uit, maar die pootjes geven 'm iets grappigs/cute, omdat ik me voorstel dat ie grappig loopt, en snel, met 'tiktiktiktiktik'. Hij straalt zo al wat karakter uit vind ik.

  Heb niet echt kritiek, gewoon leuk en vlot concept voor Zergje. Ja pff, je zegt crits are welcome.. de staart kon wat meer gedetailleerd zoals de rest van zijn lichaam :P maar ik zie ook wel aan de stijl dat het niet zo afgemaakt hoeft te zijn. (I suck at this ^.^)

  ReplyDelete