Tuesday, August 17, 2010

Scully


Weer terug van weggeweest, portetje van Scully van de x-files gemaakt :P
Ik probeer nu elke dag wat te maken in photoshop dan blijf ik tenminste oefenen.

7 comments:

 1. hej ayerate, miss is het handig als je wat studies gaat doen. dat helpt enorm :)

  ReplyDelete
 2. Wat bedoelen jullie precies met studies? Bedoel je dat je dan zelfstandig foto's of objecten uit de echte wereld moet natekenen? Of hebben jullie het over "tutorials" op websites?
  Zo ja, weten jullie een beetje goeie websites met een goeie collectie paint tutorials qua light, compositions, shadows, anatomics etc.?

  ReplyDelete
 3. nou, dingen natekenen maar zowel uit de echte wereld als van foto's om bijv. refelecties te leren of shading etc etc. tutorials zijn ook super handig, btw, op sketchaholic zijn die interviews ook heel leerzaam, daar geven ze tips enz over wat je kunt doen om beter te worden.
  Imaginefx heeft laatst een paar "special" editions uitgebracht waarvan sommige best interessant zijn vind ik maar ook de gewone edities bevatten soms best leerzame dingen. Maar je kunt ook gewoon kijken naar werk van andere artists en wat zij doen om beter te worden en dat gwn nadoen, heb je niet perse een tutorial voor nodig dan :)

  ReplyDelete
 4. Eveline, vind je dat aan de hand van wat ik hier gemaakt heb of gewoon? want ik heb hiervoor al deels een reference gebruikt. en ik doe wel wat studies, zet ze alleen niet online, niet boeiend genoeg

  ReplyDelete
 5. allebei, sorry had erbij moeten zetten als je dat nog niet doet :P kwam miss beetje verkeerd over zo.

  ReplyDelete
 6. check out deze stream
  http://www.livestream.com/fuckinartwithmrdelicious

  hij laat je wel zien hoe je verschillende studies kan doen ;D
  Dave Rapoza at your service

  ReplyDelete