Sunday, August 1, 2010

my parakeet


sinds het zomervakantie is kan ik eindelijk weer eens schilderen :D
vond het wel ff leuk om mijn parkiet te schilderen, ik ben vanmiddag begonnen en vind hem nou wel klaar. er zitten natuurlijk hier en daar wat schoonheidsfoutjes maar dat laat ik maar met rust.

3 comments:

 1. óf jouw parkiet is erg dik, óf mijn parkiet had anorexia... neej wacht, ik was vijf jaar oud... het zal wel ondervoeding zijn geweest...

  anyways je parkiet komt erg solide en massief over, terwijl, in mijn ervaring, die beesten juist heel licht zijn en teer, en bijzonder breekbaar.

  Ik denk trouwens dat je het schilderij enorm kunt laten opleven door wat meer leven in de ogen te brengen. Een expressie van het beestje.

  ReplyDelete
 2. die parkiet is inderdaad heel vet, bolletje pretvet:D

  wel hip geschildert, wat voor verf heb je gebruikt? Ben zelf met olieverf/acryl aan t klooien maar gaat nog allemaal niet zo soepeltjes...

  ReplyDelete
 3. ach was nooit mijn bedoeling geweest om hem letterlijk na te schilderen, ik wilde mijn interpetatie van mijn parkiet schilderen.

  ik werk graag met knallende kleuren en leuke contrasten, lekkr vrolijk :P

  dit is met acrylverf geschilderd, het werkt idd niet zo makkelijk als photoshop. soms heb ik gewoon de neiging om Ctrl+z te doen, maar dat heb ik vaak ook gewoon in het dagelijks leven.

  maar het is gewoon veel in lagen werken en het liefst wanneer de verf nog nat is, dan kun je makkelijker verlopen maken.

  ReplyDelete